EDREMİT'TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

EDREMİT

Edremit ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. Yıldönümü düzenlenen törenler ile coşku içerisinde kutlandı.

Edremit ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıldönümü Şehit Hamdibey Meydanı’nda düzenlenen törenler ile coşku içerisinde kutlandı.

Şehit Hamdibey Maydanı’ndaki Atatürk Anıtına Kaymakam Abdulhamit Erguvan, Motorlu Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Topçu ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından çelenk konuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra hükümet konağı tadilatta olduğu için tebrikler Şehit Hamdibey Meydanı’nda kabul edildi.

Törenlerin ikinci bölümü ise Yılmaz Akpınar Bulvarı üzerinde yapıldı Kaymakam Abdulhamit Erguvan, 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Topçu ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, törene katılan askeri birliklerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Piyade Yüzbaşı Çağlar Özvardar tarafından günün anlam ve önemine belirten bir konuşma yapılırken öğrenciler tarafından şiirler okunup halk oyunları gösterisi sergilendi. Tören, askeri birliklerin resmigeçit töreni ile sona erdi. 

Şehit Hamdibey Meydanı ve Yılmaz Akpınar Bulvarı’da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıldönümü törenine Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Toplu, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçede ki askeri erkân, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı